Πίνακας περιεχομένων:

UCL Embedded "tyverialarm": 7 Βήματα
UCL Embedded "tyverialarm": 7 Βήματα

Βίντεο: UCL Embedded "tyverialarm": 7 Βήματα

Βίντεο: UCL Embedded
Βίντεο: UCL - embedded - 2024, Ιούλιος
Anonim
UCL Embedded
UCL Embedded

her fortæller jeg om min tyverialarm

Βήμα 1:

Βήμα 2: Βασικός ενσωματωμένος προγραμματισμός Tyverialarm

I denne instructible vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

alarmsystem der virker ved hjælp af en magnetisk sensor der samtidig indstillet efter timer så den selv skifter mellem standby tilstand og alarmtilstand. Hvor standby vil alarmen aldrig aktiveres. Προειδοποιώ για την εγγραφή του καταχωρητή στο ringndring. Alarmaktivering vil aldrig kunne ske i standby tilstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i.

Βήμα 3: Υλικό

Υλικό

· Arduino MEGA 2560 med usb forbindelse μέχρι τον υπολογιστή

· Αισθητήρας αφής

· Αισθητήρας μαγνητικού πεδίου Hall

· LED RGB

· Breadboard

· Λέντινγκερ

Βήμα 4:

κωδικοποίηση

για το finde ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder and bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time til at være 1 sekund. For at nemmere for at teste og bedre at kunne vise løsningen.

Δεν μπορώ να το κάνω σε κατάσταση αναμονής και να κρατήσω το ξυπνητήρι, να το σκάσω ή να το ανακαλέσω για το vise στο magneten ikke er ved døren και derfor ikke må skifte.

Δεν μπορώ να ειδοποιήσω. Σκάλιρ για τον αισθητήρα mister forbindelse til magneten alarmen aktiveres και kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker και returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i. som går fra 1-7 og går videre til 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser.

Βήμα 5:

Temperatur sensoren er i virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

Βήμα 6: Λίστα IO

Αισθητήρας μαγνήτη = 2

RGB αισθητήρας

Grøn = 9

Rød = 11

Blå = 12

trykknapper

Μαγνήτης = 3

Αγγίξτε = 4

Βήμα 7: Συζήτηση

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at den holder styr på weekend και παρακωλύω μέχρι το hverdage der kan sætte en alarm και gang de tidspunkter man har brug for en tyverialarm p.eks. Arbejdspladser.

Βίντεο βίντεο

για το udvikle mere på produktet kan jeg installere Bluetooth så jeg ikke behøver σε røre ved alarmen men deaktiveres via trådløse forbindelser. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να χρησιμοποιήσετε το WIFI και να το απενεργοποιήσετε. Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem til at kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registrerer vand og brand. Samt andre typer som man kan bruge en alarm for.

Συνιστάται: